dijous, 12 de febrer del 2015

Perfect book!


Perfect book!

Heyy!! Avui us porto una nova secció del blog anomenada Perfect book. Com podeu veure a la dreta del blog, partcipo en aquesta iniciativa que és del blog Estanteria compartida i que en pic la vaig veure em va encantar ja que és una bona manera d'anar-te inventant una història.


De que tracta? Tracta de que cada dos setmanes el blog de Estanteria compartida penjarà una pregunta sobre com vols que sigui el teu llibre perfecte i unes quantes opcions de resposta per així al final poder ajuntar totes les respostes i fer algun text o alguna cosa semblant.

Avui us posaré les preguntes que van fer aquesta setmana i l'anterior. Aquest apartat normalment el penjaré cada dos setmanes els dimecres.



1a pregunta: Qui vols que sigui el teu protagonista?
  • Un noi
  • Una noia
  • Els dos
  • Una altra opció que se t'acudeixi

La meva història segurament que estaria protagonitzada per una noia i un noi en la qual s'anirien narrant capítols des del punt de vista dels dos. D'aquesta manera et permetria saber més coses sobre els dos personatges. La noia segurament seria una persona tímida i superdotada ( ja que no hi ha gaires històries amb un protagonista que tingui aquesta capacitat ), que no vol destacar però que guarda un secret molt gran i el noi no sé ben bé com seria però estic segura que seria una persona que a simple vista no cauria gaire bé ja que seria fred, arrogant... però que a mesura que avanci la història s'aniria coneixent com és en realitat.



2a Pregunta - En quina època vols que es desenvolupi?
  • Present
  • Passat 
              -Medieval / èpic
              -Època
              -Regència
              -Anys 20
  • Futur.
             -Futur tecnològic
             -Futur distòpic
             -Postapocalíptic
  • Una altra opció

La història segurament passaria al present però algun moment passaria al passat. El principi seria tot en present però s'aniria fent flashbacks cap al passat de la noia per poder descobrir coses sobre el secret que amaga. A la vegada també hi hauria algun flashback cap al passat del noi per poder saber més coses de perquè s'ha tornat d'aquesta manera.


Espero que aquesta entrada us hagi agradat!!:)) 

2 comentaris:

  1. Hola, disculpa que entre al psot del blog y te diga que: Te he nominado a un premio en mi blog, siguiendo este link: te vas a enterar de los requisitos. -->
    http://burbujaestrellasymariposas.blogspot.com.ar/2015/02/premios-best-blog-4-drados-4.html#
    Gracias y de nuevo disculpas. Saludos. :3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Muchas grácias por nominarme!!!:)) En cuanto tenga un ratito lo hago!:)

      Elimina